Gå direkt till innehåll
I den nya paketeringen – Yale Doorman Classic Connected – ingår den hårdvara som behövs för att ansluta låset till ett trådlöst nätverk.
I den nya paketeringen – Yale Doorman Classic Connected – ingår den hårdvara som behövs för att ansluta låset till ett trådlöst nätverk.

Nyhet -

Yale Doorman Classic – nu ännu enklare att koppla upp

Det smarta låset Yale Doorman Classic har funnits på den svenska marknaden i många år och används i dag i tiotusentals hem runt om i landet. I sitt grundutförande har låset hittills levererats utan möjlighet till uppkoppling. För att kunna dra nytta av till exempel appen Yale Access har det varit nödvändigt att köpa till extra hårdvara. Nu kommer en helt ny paketering som underlättar för kunderna.

Den hårdvara som behövs...

I den nya paketeringen – Yale Doorman Classic Connected – ingår den hårdvara som behövs för att ansluta låset till ett trådlöst nätverk. Därmed kan kunderna hantera sitt lås via appen Yale Access, bland annat låsa och låsa upp på distans och enkelt dela ut tillfälliga koder till låset.

Yale Doorman Classic Connected är en paketering som innehåller det smarta låset Yale Doorman Classic, WiFi-bryggan Yale Connect och en Yale Access Module.

...i en och samma förpackning

Yale Doorman Classic Connected gör det mycket enklare för kunder att koppla upp sitt lås – eftersom allt som behövs finns i en och samma förpackning: det smarta låset Yale Doorman Classic, WiFi-bryggan Yale Connect och en Yale Access Module. Via AppStore eller Google Play hämtar kunden appen Yale Access för att kunna styra och hantera sitt smarta lås. Läs mer om Yale Doorman Classic Connected

Yale Doorman Classic säljs alltså från och med nu både med och utan nödvändig hårdvara för uppkoppling – något som gör det enklare för kunden välja produkt efter sina preferenser.

Det här är Yales smarta lås

Utöver Yale Doorman Classic erbjuder Yale de smarta låsen Yale Doorman L3 och Yale Linus. Läs mer om Yales smarta lås

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll