Gå direkt till innehåll
Yale lanserar nu ett partnerprogram – Yale Installer Partner. Det skapar nya möjligheter för alla kunder som vill köpa ett lås, få det installerat och även få hjälp om något skulle krångla. Ovan: storsäljaren Yale Doorman L3S.
Yale lanserar nu ett partnerprogram – Yale Installer Partner. Det skapar nya möjligheter för alla kunder som vill köpa ett lås, få det installerat och även få hjälp om något skulle krångla. Ovan: storsäljaren Yale Doorman L3S.

Pressmeddelande -

Yale förenklar för kunderna med nytt partnerprogram

Nu blir det ännu enklare att använda smarta lås i sitt hem. Yale lanserar partnerprogrammet Yale Installer Partner. Det innebär att kunderna nu kan välja installatörer som erbjuder rådgivning, försäljning och installation av smarta lås från Yale.

– Många är duktiga med skruvmejseln och kan montera själva, medan andra uppskattar hjälp av ett proffs, säger Johan Westervall, försäljningschef på ASSA ABLOY Opening Solutions. Yale Installer Partner är ett sätt för oss att ge våra kunder runt om i landet möjlighet att välja återförsäljare efter vilka behov man har.

I dagsläget har ett 40-tal återförsäljare av Yales produkter anslutit sig och kan därmed titulera sig Yale Installer Partner. En av dem är Alingsås Lås & Larmservice, en verksamhet med cirka 30 anställda och med kunder i stora delar av Västsverige. Roy P. Dahlgren är ägare:

– Vi har sålt produkter från Yale ända sedan första versionen av Yale Doorman lanserades. Min uppfattning är att Yale Installer Partner tillför ett extra värde för kunderna, bland annat genom att vi kan lämna garanti även på installationen. Det blir extra tryggt för kunden, säger Roy P. Dahlgren.

Vilka återförsäljare som är anslutna till Yale Installer Partner-programmet går att se på Yales webbplats. Fler återförsäljare väntas ansluta sig under året.

Mer om Yale Installer Partner

Kunder som anlitar en Yale Installer Partner får tillgång allt detta:

  • Hjälp med sitt Yale-lås från idé till färdigt montage och driftsättning.
  • Anpassad installation även om kunden har en äldre dörr eller en dörr som inte är av standardmodell.
  • Stöd av experter med lång erfarenhet.
  • Rådgivning och anpassade lösningar.
  • Ett Yale-lås som är monterat på ett tryggt och säkert sätt.

Relaterade länkar

Ämnen


ASSA ABLOY Opening Solutions utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. Vi är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll