Gå direkt till innehåll
Hur blir livet om man väljer att helt skippa nycklarna?
Hur blir livet om man väljer att helt skippa nycklarna?

Blogginlägg -

Livet med ett smart lås

Enklare, smidigare, bekvämare. Hur ser livet ut med ett smart lås – egentligen? Dags att ta ett steg innanför tröskeln hos en familj som har valt att helt skippa nycklarna.

Ett nyckelfritt liv

En vanlig morgon hos en familj, någonstans i Sverige. Barnen ska göras i ordning för skolan. En snabb frukost, en lätt känsla av stress. Kanske framför allt hos föräldrarna. Hinna med bussen, inte missa jobbmötet. ”Är ni klara?”, ropar pappan. Inget svar. ”Vi måste gå nu!”. Kaos. Sonen hittar inte sina nycklar. Letar i sängen, soffan, klädhögen. ”Jag hittade dem!”. Äntligen iväg. Puh. Det var på håret. Men det händer inte längre, eftersom familjen nu lever ett nyckelfritt liv med ett smart lås.

Livet med ett smart lås kan vara helt nyckelfritt.

Extra tryggt

Förmiddag, på jobbet. Ett par möten avklarade, dags att läsa och svara på några mejl. Mitt i allt kom tanken: ställde jag tillbaka frukostgrejerna i kylen och stängde jag av kaffebryggaren? Det var rätt stressigt i morse. Ett snabbt sms till hemmajobbande grannen. Jodå, hon kan gå in och se efter, om jag bara låser upp ytterdörren med appen. Snabbt avklarat. Ibland känns det extra tryggt. Både med goda grannar och ett smart lås.

Smart med app

Tonåringar. Slöa och slappa, anser somliga. Men de gillar sina mobiler. Femtonåringen tappade bort sina nycklar några gånger tidigare, och det skapade en hel del problem. Men mobilen, den tappar hon inte bort. Därför är det så bra med en app till det smarta låset. Enkelt att låsa och låsa upp. Och ja, även föräldrarna klarar av att använda appen.

Lås upp på distans med en app.

Vilken tur att det finns smarta lås

Några veckor per år är familjen på resande fot. De åker antingen till sommarstugan, besöker släktingar eller tar en sväng utomlands. Då händer det att de hyr ut sitt hus. Tidigare var det ganska trassligt med nycklar under dörrmattan eller hos grannen. Det gick, men var krångligt, både för familjen och för hyresgästerna. Numera delar familjen med sig av en kod till sitt smarta lås. Hyresgästerna kommer in vid rätt tidpunkter och problemen med fysiska nycklar är helt borta. Vilken tur att det finns smarta lås!

Är du också nyfiken på smarta lås? Läs mer om låsen från Yale.

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll