Gå direkt till innehåll
Med Yale Code Handle kan du låsa och låsa upp altandörrar och fönster helt utan nycklar.
Med Yale Code Handle kan du låsa och låsa upp altandörrar och fönster helt utan nycklar.

Pressmeddelande -

Nya Yale Code Handle säkrar altandörrar och fönster i svenska hem

Yale, en del av ASSA ABLOY, släpper nu nästa generation av Code Handle. Med Yale Code Handle kan du låsa och låsa upp altandörrar och fönster helt utan nycklar. Säkerhetshandtaget Code Handle öppnas med en kod och låses med en knapptryckning istället för med nyckel. Det är bekvämare och ger dessutom en extra säkerhet i och med den enkla användningen.

Den nya versionen flyttar alltså in hos de övriga produkterna hos Yale. Tidigare versioner av Code Handle funnits hos både Yale och ASSA ABLOY. 

Uppdaterad version

Med en ny och uppdaterad design kan nya Yale Code Handle monteras på fler typer av fönster och fönsterdörrar. Den tar bort de begränsningar som den föregående modellen hade med smalare dörrar och snäv svängradie. 

Enkelt och säkert

Yale Code Handle låser du bekvämt med en knapptryckning och låser upp med din personliga kod. Du behöver inte hålla reda på en nyckel vilket ger dig en extra säkerhet. Handtaget har en tillfällig spärrfunktion om fel kod slås upprepade gånger.

Tre utföranden och flexibelt handtag

Nya Yale Code Handle finns i tre utföranden – vänster, rak och höger. Den raka handtagsmodellen är särskilt lämpad för inåtgående fönster och fönsterdörrar. Kort och lång skylt/fäste justeras vid montage efter behov. Code Handle kan låsas i alla 90°-lägen, alltså även i ventilationsläge för lutnings- och vridbara fönster. Det nya handtaget är även flexibelt då det levereras med möjlighet att monteras med kort eller långt fäste, vilket innebär att du inte i förväg behöver veta vilken modell du ska ha.

Lång batteritid

Batterierna är vanliga alkaliska AAA och räcker vid normalt användande i flera år. När batterierna börjar ta slut signalerar handtaget i god tid att det är dags att byta.

Tillskott till Yale-familjen

Nya Yale Code Handle är det senaste tillskottet i Yale-familjen. Bland övriga produkter från Yale finns bland annat det storsäljande smarta låset Yale Doorman.

Nya Yale Code Handle finns i tre utföranden – vänster, rak och höger.

Relaterade länkar

Ämnen


ASSA ABLOY Opening Solutions utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. Vi är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll