Gå direkt till innehåll
Yale Doorman samarbetar under våren med flera poddar och influencers.
Yale Doorman samarbetar under våren med flera poddar och influencers.

Nyhet -

Yale Doorman i podd- och influencersamarbete

Yale Doorman har under våren lanserat ett samarbete med några av Sveriges största poddar och influencers. – Vi ser ett stort värde i att prova nya vägar i vår marknadsföring, säger Björn Larsson, Marketing & Communications Manager på ASSA ABLOY Opening Solutions.

Är du en van poddlyssnare? Eller trålar du runt på Instagram på jakt efter inredningstips eller idéer om hur du kommer igång med det smarta hemmet?

Då är sannoliken hög att du under våren möts av ett budskap från Yale Doorman. Varumärket, som är en del av ASSA ABLOY, har inlett ett samarbete med några av Sveriges mest populära poddar och influencers.

Bland poddarna finns bland annat Alex & Sigges podcast, Fredagspodden och When We Were Kings. På influencerlistan finns namn som Joacim Rickling, Julia Khouri och Frida Sömskar.

Joacim Rickling deltar i samarbetet. Här med ett Yale Doorman L3.

– Våra produkter – digitala lås – gör skillnad i människors liv och vardag. Därför tror vi på att synas och höras i sammanhang som som är relevanta för vår målgrupp, berättar Björn Larsson.

Men det är inte första gången Yale Doorman satsar på en influencerkampanj:

– Vi samarbetade med influencers även under 2021, medan poddsamarbetet är en helt ny kanal för oss. Vi ser ett stort värde i att prova nya vägar i vår marknadsföring och hoppas på ett avtryck i både varumärkeskännedom och försäljning, säger Björn Larsson.

Tidigare i år rapporterades att Yale Doorman behåller – och förstärker – sin position som landets mest kända varumärke inom digitala lås. Dessutom visar aktuella försäljningssiffror från ASSA ABLOY och Yale att 9 av 10 kunder föredrar digitala lås framför mekaniska.

ASSA ABLOY har en 141-årig historia och ett brett produktsortiment inom B2B medan Yale Doorman är den stora konsumentprodukten och har funnits i 10 år.

Ämnen

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll