Gå direkt till innehåll
Skydd är sedan flera decennier Nordens största mässa för företag och personer som är verksamma inom skydd och säkerhet.
Skydd är sedan flera decennier Nordens största mässa för företag och personer som är verksamma inom skydd och säkerhet.

Pressmeddelande -

Moderna accesslösningar på Skydd 2024

ASSA ABLOY Opening Solutions gör återigen en storsatsning på Skydd, Nordens största branschmässa inom skydd och säkerhet. – Att delta på Skydd är en självklarhet för oss, säger Anna Olajos, interimschef för ASSA ABLOY Opening Solutions svenska verksamhet.

Skydd är sedan flera decennier Nordens största mässa för företag och personer som är verksamma inom skydd och säkerhet. För ASSA ABLOY Opening Solutions blir årets mässa ett kärt återseende.

– Att delta på Skydd är en självklarhet för oss och något vi prioriterar högt. Mässan är ett gyllene tillfälle för oss att träffa branschkollegor och kunder men också några dagar då vi riktar ljuset på våra mest innovativa produkter och lösningar, säger Anna Olajos, interimschef för ASSA ABLOY Opening Solutions svenska verksamhet.

Anna Olajos, interimschef för ASSA ABLOY Opening Solutions svenska verksamhet.

Att planera och skapa förutsättningar för att delta på en stor mässa tar lång tid och engagerar många medarbetare på ASSA ABLOY Opening Solutions. Arbetet är redan i full gång.

– Vi vill självklart överträffa vår medverkan på Skydd för två år sedan, på alla plan. Det är målet. Vi är många som ser fram emot mässdagarna i oktober, avslutar Anna Olajos.

Den som besöker monter A13:10 kan räkna med att få se det allra senaste inom moderna accesslösningar. Allt från robust mekanik och innovativ teknik inom elektrisk låsning till avancerade säkerhetssystem och smarta säkerhetslösningar för hemmet.

Skydd 2024 äger rum den 22-24 oktober på Stockholmsmässan. ASSA ABLOY har deltagit på mässan i olika former sedan åtminstone 1981. Under årets mässa samlas flera bolag och enheter från ASSA ABLOY-koncernen i samma monter. Förutom Opening Solutions även Entrance Systems, Traka, Yale och Critical Infrastructure.

Praktisk information

  • 22-24 oktober på Stockholmsmässan.
  • Träffa ASSA ABLOY Opening Solutions i monter A13:10.
  • Hämta din fribiljett

Relaterade länkar

Ämnen


ASSA ABLOY Opening Solutions utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. Vi är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffs- som konsumentkunder. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll