Gå direkt till innehåll
Nu finns en integration mellan CLIQ Remote och eCLIQ från ASSA ABLOY med Serix IAM från Seriline.
Nu finns en integration mellan CLIQ Remote och eCLIQ från ASSA ABLOY med Serix IAM från Seriline.

Pressmeddelande -

ASSA ABLOY CLIQ Remote och eCLIQ nu fullt integrerade med Serix IAM

Nu finns en integration mellan CLIQ Remote och eCLIQ från ASSA ABLOY med Serix IAM från Seriline. Serix IAM är ett överordnat system för hantering av identiteter och åtkomst.

Integrationen möjliggör en sömlös samverkan mellan CLIQ Remote- och eCLIQ-systemen och Serix IAM-plattformen. Det ger användarna en omfattande och effektiv lösning för hantering av fysisk åtkomst.

Tack vare integrationen kan användarna enkelt administrera och övervaka åtkomstbehörigheter direkt från Serix IAM-gränssnittet, vilket ger dem ökad säkerhet och kontroll över sina anläggningar.

Om Seriline

Seriline är specialiserade på identitets- och accesshantering (IAM). Genom att kombinera den senaste tekniken med mångårig erfarenhet har Seriline utvecklat egna programvaror, webblösningar, säkerhetssystem, hårdvaror och tjänster.

Om ASSA ABLOY CLIQ Remote

CLIQ Remote är ett elektromekaniskt låssystem som kom i en första version 2012. CLIQ Remote används av verksamheter som behöver ändra behörigheter relativt ofta och som samtidigt behöver mekanisk säkerhet.

Om ASSA ABLOY eCLIQ

eCLIQ lanserades 2023 och är ett digitalt låssystem med underhållsfria cylindrar anpassat för flerbostadsfastigheter samt små och medelstora företag. eCLIQ-cylindrar lämpar sig där säkerhet och spårbarhet är prioriterat.

Vill du veta mer?

Hör av dig till ASSA ABLOYs presskontakt nedan eller till Pierre Parrman på Seriline (pierre.parrman@seriline.com, 070-282 32 40).

Relaterade länkar

Ämnen


ASSA ABLOY Opening Solutions utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. Vi är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll