Gå direkt till innehåll
AddSecure och ARX förenklar larmhantering i passersystem. Rejält.

Pressmeddelande -

AddSecure och ARX förenklar larmhantering i passersystem. Rejält.

Larmkommunikation, larmabonnemang och larmöverföring kan kännas lite stressande. Nu kan säkerhetsinstallatörer och fastighetsägare andas ut. Nu ser man frukten av samarbetet mellan AddSecure och ASSA ABLOY Opening Solutions ARX. Tillsammans har de skapat en process för att beställa, aktivera och skicka larmdata på enklaste och tryggaste sätt.

Lösningen kombinerar ARX trygga larm- och passersystem med larmöverföring och mobil datakommunikation från AddSecure. Man har döpt lösningen till AddSecure Inside. Och det är precis som det låter. En integrerad larmsändare som förenklar både driftsättning och övervakning av larmkommunikation.

ARX säkerhetssystem, ARX centralenheter och ARX Communicator ingår i lösningen. Beställningen görs lugnt och fint via AddSecures kundportal.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


ASSA ABLOY Opening Solutions utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. Vi är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.

Presskontakt

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager +4670 766 75 85

Relaterat material

Relaterade nyheter