Gå direkt till innehåll
ARX Power är laddad, redo och full med överraskningar.
ARX Power är laddad, redo och full med överraskningar.

Pressmeddelande -

En ny serie undercentraler till ARX säkerhetssystem lanseras

ASSA ABLOY Opening Solutions lanserar en ny serie undercentraler med inbyggd batteribackup. Centralerna är flexibla, har rymligare kapsling och mer plats för batterier än tidigare generationen. ARX Power är larmgodkänd, certifierad och redo för att skapa trygga fastigheter.

Utrustar man ARX Power med strömförsörjning leds värme ut via en passiv konstruktion utan fläktar. VMC-snäppfästen och välplanerad kabelgenomföring gör de smidiga att installera.

Fem produkter ingår i ARX Power-familjen. ARX Power 9008, ARX Power 9101S, ARX Power, ARX Power Box och ARX Communicator.

ARX Power 9008
Fullfjädrad med möjlighet att nå högsta säkerhet. Läsare och centralenheter kan vara utspridda i en stor byggnad, stad, region eller i länder. Oavsett var dina hårdvaror är geografiskt styr du dessa från ett ställe. ARX Power 9008 passar anläggningar upp till åtta passagedörrar med möjlighet till larminstallation.


ARX Power 9101S
Avsedd för att installera larm i mindre omfattning. ARX Power 9101S är avsedd för sattelitinstallationer, exempelvis en dörr med larmstyrning, som är en del av ARX säkerhetssystem.

ARX Power
ARX Power gör det enkelt att utöka strömtillgången i en ARX-anläggning. Till skillnad från ARX Power 9008 och 9101S så har ARX Power ingen konfiguration. Det är en kapsling med strömförsörjning för montering av de kort det finns behov av, fler in och utgångar, dörrcentraler eller undercentral. Den har plats för batterier.ARX Power Box
ARX Power Box är smidig att montera och används där fler batterier behövs. Enheten innehåller kabel för inkoppling av batterier till övriga ARX Power-lösningar med strömförsörjning. Plastkassetter för montering av fler kort, fler in- och utgångar, dörrcentraler eller undercentral ryms i ARX Power Box.


ARX Communicator

ARX Communicator används för larmöverföring och kommunikation mellan undercentral (Power 9008 och LCU9016III), ARX Server och AddSecure Inside. Enkel att montera i ARX Power 9008.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


ASSA ABLOY Opening Solutions utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. Vi är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.

Presskontakt

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager +4670 766 75 85

Relaterat innehåll