Gå direkt till innehåll
Nordens största säkerhetsmässa närmar sig. Välkommen till monter A12:30.
Nordens största säkerhetsmässa närmar sig. Välkommen till monter A12:30.

Nyhet -

Vi är redo för Skydd

Säkerhetsbranschen har längtat och väntat. Pandemin satte käppar i hjulet, men nu är Skydd äntligen tillbaka. Det är ett taggat team från ASSA ABLOY Opening Solutions som i dagarna gör sig redo för Skydd som äger rum 25-27 oktober på Stockholmsmässan.

I vår monter – A12:30 – ställer vi upp med en lång rad medarbetare som är redo att svara på frågor och berätta mer om våra produkter, lösningar och system. Här tar vi pulsen på några av dem.

Trygg leverantör

Peter Winbäck är säljare och ser fram emot att träffa både kunder och branschfolk.

– Vi kommer att visa många fina produkter men eltryckeslåsen i Velox-serien hoppas jag att man kommer för att se på. Fina kvalitetslås i Hi-O-utförande som vi tror mycket på, säger Peter.

Peter berättar att helheten med ASSA ABLOY är viktig. Han framhåller att vi är den trygga leverantören att jobba med som kan leverera produkter till alla möjliga olika byggnader.

Ny mobilapp

Även Jenny Persson ser fram emot Skydd. Hon är expert inom projektering av dörrmiljöer. Ett arbete som bland annat handlar om att uppfylla kunders önskemål men även myndighets- och försäkringskrav.

– Vi kommer bland annat att presentera en helt ny mobilapp för mjukvaran Openings Studio. Appen ger helt nya möjligheter för bland annat låssmeder, fastighetsskötare och projektledare i byggprojekt. Det blir mycket enklare att jobba i realtid ute vid dörren, till exempel med service och kontroller, säger Jenny.

En fullspäckad upplevelse

Patrick Hertzberg är säljare inom flerbostad. Han beskriver atmosfären på lite större mässor som Skydd:

– Det finns en nyfikenhet bland branschkollegorna, den är rolig att uppleva, säger Patrick.

ASSA ABLOY Opening Solutions monter kommer att vara en fullspäckad upplevelse med allt från mekaniska lås och dörrstängare till passersystem och andra digitala lösningar. Patrick Hertzberg har en klar favorit:

– Jag är helt ärligt väldigt förtjust i vår Boka-tavla i Aptus-systemet. Enkel och intuitiv att använda för alla. Snygg, och mycket stryktålig. Ett bra exempel på en genomtänkt produkt, avslutar Patrick.

Vill du träffa oss på Skydd?
Registrera dig för en biljett
och kom till monter A12:30.

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll