Gå direkt till innehåll
ASSA ABLOY lägger extra krut på Skydd

Nyhet -

ASSA ABLOY lägger extra krut på Skydd

ASSA ABLOY är en återkommande utställare på Skydd och årets monter är företagets största satsning på mässan – någonsin. – Att inte vara med på Skydd är inte ett alternativ, säger projektledaren Kristian Älegård.

En lång rad interna intressenter, flera underleverantörer, komplex teknik och en hård deadline att förhålla sig till. Alla som har ställt ut på en större mässa känner säkert igen sig. Kristian Älegård är projektledare på ASSA ABLOY och har under flera år jobbat med företagets närvaro på stora mässor och andra evenemang. Att vara spindeln i nätet ställer höga krav och stort engagemang.

– Vi börjar arbetet flera månader i förväg, säger Kristian Älegård. Det gäller att från början ha stenkoll på budget, budskap och kunna landa i vilka produkter och lösningar vi vill presentera i vår monter, säger Kristian Älegård.

Största satsningen någonsin

ASSA ABLOY är en stor och välkänd aktör i säkerhetsbranschen. Att inte vara med på Skydd är inte ett alternativ. Det är där branschfolket möts, nya kontakter knyts och också där många nya produkter ser dagens ljus.

Kristian Älegård, projektledare på ASSA ABLOY.

Årets mässa är ASSA ABLOYs största satsning på Skydd någonsin. Kristian Älegård berättar:

– Vi har lagt extra krut på vår monter i år. Inte speciellt konstigt, med tanke på vårt stora utbud av produkter och lösningar. Men också på grund av – eller tack vare – att Skydd tog en paus på grund av pandemin. Vi har väntat länge på det här.

Lagarbete bygger upplevelsen

Besökarna kan förvänta sig ett smörgåsbord bestående av allt från mekaniska cylindrar och dörrstängare till avancerade säkerhetssystem med larm och passerkontroll. I montern ryms även lösningar för olika branscher, till exempel skola och sjukvård, samt smarta digitala lås för hemmabruk. Det blir en naturlig plats för samtal och möten om säkra och moderna accesslösningar.

En sak är säker. Det är inte en enda mans eller kvinnas jobb att förverkliga en stor monter på Skydd och hantera krav, önskemål och kluriga frågor. Kristian Älegård håller samman projektet, men i det här fallet är ensam inte stark.

– Utan tvekan är detta ett lagarbete. Det krävs stor uppslutning bland kollegorna för att detta ska bli verklighet. Tillsammans bygger vi en monter – en upplevelse – som ska göra ett positivt avtryck hos besökarna, avslutar Kristian Älegård.

Ämnen

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll