Gå direkt till innehåll
Olof Wigren och Johan Westervall, ASSA ABLOY Opening Solutions.
Olof Wigren och Johan Westervall, ASSA ABLOY Opening Solutions.

Nyhet -

Norrlandsteamet tar form

I början av året offentliggjorde ASSA ABLOY Opening Solutions sin Norrlandssatsning och etableringen av ett nytt kontor i Umeå. Nu har bitarna fallit på plats och den nya säljorganisationen kan sätta igång sitt arbete i landets norra delar.

– Rekryteringen har pågått en tid, och vi har nu knutit erfarna säljare till vår organisation, säger Johan Westervall, försäljningschef. Det bådar gott inför framtiden.

Nya affärsmöjligheter

Tillsammans med Johan Westervall träffar vi Olof Wigren. Och erfarenhet är verkligen rätt ord i sammanhanget. Olof kommer närmast från Norrskydd där han har jobbat de senaste tolv åren. Nu axlar han en del av säljansvaret för Norrland.

– Verkligen kul att vara på plats, säger Olof Wigren. Norrland är en spännande marknad, inte minst tack vare etableringen av många nya företag och inflyttningen. Det skapar nya affärsmöjligheter för oss.

Lokal förankring skapar trygghet

Den lokala förankringen är viktig för ASSA ABLOY. Johan Westervall, med 18 år bakom sig på företaget, utvecklar:

– Ett nära samarbete med våra återförsäljare är väldigt viktigt för oss, och det gäller i hela landet. Vi vill kunna ha en tät dialog, och då måste vi helt enkelt finnas lokalt och regionalt. Det skapar trygghet, både för oss och våra kunder.

Hektisk tid väntar

Nu börjar en hektisk tid för Norrlandsteamet. Arbetsformerna ska komma på plats och rutiner ska utarbetas. Ansvarsfördelningen i teamet behöver vara tydlig. För det fortsatta arbetet passar det slitna uttrycket ”ha örat mot rälsen” väl in. Att förstå vad som är på gång på marknaden och vara med i alla relevanta sammanhang blir ett av uppdragen för Johan, Olof och deras kollegor.

”Kul med business”

För Olof Wigren väntar många mil i bil mellan kunderna. Men det är inget som skaver. Han har vanan inne. Det råder heller ingen tvekan om att han gillar sitt jobb.

– Det är kul med business. När en affär är i hamn känns det som en stor ryggdunk, avslutar Olof.

Ämnen

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll