Gå direkt till innehåll
ASSA ABLOY Opening Solutions öppnar kontor i Umeå

Nyhet -

ASSA ABLOY Opening Solutions öppnar kontor i Umeå

Kompassnålen pekar rakt norrut när ASSA ABLOY Opening Solutions etablerar sig i Umeå med ett nytt kontor. Flera nya medarbetare kommer att anställas och siktet är inställt på en tätare relation med bland annat återförsäljare.

– Vår plan är att vara med och bidra med våra produkter och tjänster i en landsända med kraftig tillväxt, säger Andreas Frisk, Country Market Manager för ASSA ABLOY Opening Solutions.

Lokal närvaro viktig

Den utbredda digitaliseringen och – inte minst – pandemiårens perioder av hemarbete till trots är lokal närvaro är viktig. Andreas Frisk förklarar varför:

– Vi tror helhjärtat på att finnas där våra kunder finns. Att vi etablerar oss i Norrland och Umeå innebär att vi kan ha en närmare och mer direkt relation med våra återförsäljare och slutanvändare.

De samarbeten som ASSA ABLOY Opening Solutions har med lokala och regionala låssmeder samt el- och säkerhetsinstallatörer kommer med andra ord att få en rejäl skjuts i positiv riktning.

Sedan tidigare finns ASSA ABLOY Entrance Systems i Umeå.

Med på tillväxtresan

Att Norrland betyder tillväxt är ingen hemlighet. Miljardinvesteringarna har formligen regnat över de nordliga länen. Sett över flera branscher och samhällssektorer kommer tusentals nya arbetstillfällen att skapas under kommande år. Andreas Frisk utvecklar:

– Både bostadsbyggandet och etableringen av nya företag har ökat och kommer att öka ytterligare i norra delen av landet. Vår plan är att vara med och bidra med våra produkter och tjänster.

Rekrytering på gång

Rekryteringen till ett antal nya tjänster knutna till Umeå-kontoret är i full gång.

– Vi söker medarbetare som är tekniskt kunniga inom mekanik, elektronik och passersystem samt har lång erfarenhet av branschen, avslutar Andreas Frisk.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager +4670 766 75 85

Relaterat innehåll