Gå direkt till innehåll
Nytt samarbete mellan Yale och DHL eCommerce Solutions Sweden erbjuder svenska konsumenter hemleveranser av paket på deras villkor.
Nytt samarbete mellan Yale och DHL eCommerce Solutions Sweden erbjuder svenska konsumenter hemleveranser av paket på deras villkor.

Nyhet -

Hemleveranser på kundens villkor med Yale och DHL

Vi är stolta över att kunna offentliggöra vårt nya partnerskap med DHL eCommerce Solutions Sweden, en del av den globala DHL-koncernen. Tack vare samarbetet kan vi erbjuda svenska konsumenter hemleveranser av paket på deras villkor. Initiativet är en del av Yale InHome-plattformen.

Först ut är en rad svenska städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping och Eskilstuna. Fler platser i landet kommer att läggas till inom en nära framtid.

Trygga och säkra paketleveranser

Tack vare samarbetet med DHL eCommerce Solutions Sweden ger Yale InHome dig möjlighet att öppna ditt hem för leverantörer och företag som du litar på. Men vad betyder det, egentligen? Kort sagt: Yale InHome fungerar som mellanhand mellan de leveranser och tjänster som du behöver och företagen som erbjuder dem. Med andra ord kan leveranspersonalen komma in i ditt hem på ett sätt som är tryggt och säkert för dig. Om du inte är hemma men väntar en leverans kan du slappna av med vetskapen om att dina paket kommer att levereras tryggt. De kommer att vänta på dig på en säker plats i ditt hem när du kommer hem.

Tillfällig kod till ditt smarta Yale-lås

Men hur fungerar det exakt? Processen börjar med att en tillfällig, krypterad kod skickas till företaget som behöver åtkomst till ditt hem. Med koden kan de låsa upp ditt smarta lås från Yale. Sedan godkänner eller nekar du leveransen via appen Yale Access. I appen följer du allt som händer med din leverans. Om en leveranstid inte passar kan du enkelt välja en ny. På så sätt får du full kontroll över hela leveransprocessen.

Enklare leveranser och smidigare shopping

Samarbetet mellan Yale InHome och DHL eCommerce Solutions Sweden minskar riskerna för att du missar en leverans eller att ditt paket blir stulet. Samtidigt blir leveransprocesserna enklare och nätshoppingen blir smidigare. Kunder som använder Yale InHome kan fritt prova tjänsten under 90 dagar och hantera tjänsten via appen Yale Access. I tjänsten ingår en försäkring via en försäkringspartner – kunder på den svenska marknaden kan alltså testa Yale InHome helt utan risk.

Yale InHome öppnar en ny värld

Paketleveranser är ett av fem områden som omfattas av Yale InHome-plattformen. Yale InHome ger betrodda tjänsteleverantörer kontrollerad, försäkrad och säker tillgång till ditt hem och är framtiden för smart access. Förutom paketleveranser täcker Yale InHome även matleveranser, hemsjukvård, uthyrningstjänster och hemtjänster. En helt ny, spännande värld öppnar sig där allt ljus är på tjänster för hemmet.

Fler partnerskap framöver

Möjligheterna för Yale Inhome är många. Att få dina matvaror levererade direkt in i frysen eller kylskåpet en gång i veckan eller att hemtjänstpersonal själva kan låsa upp vårdtagarnas dörrar är bara ett par exempel. Vår ambition är att framöver ingå fler partnerskap med andra välkända leverantörer av varor och tjänster.

Läs gärna mer på yaleinhome.com
Läs DHL:s pressmeddelande

Ämnen

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll