Gå direkt till innehåll
ASSA öppnar dörrar till framtidens artister & hitlåtar

Nyhet -

ASSA öppnar dörrar till framtidens artister & hitlåtar

”Creativity never sleeps” står det på elevernas T-shirts. För plötsligt finns den bara där, idén till hitlåten som kan bli avstampet till en framgångsrik artistkarriär. Eleverna nöjer sig inte med att bara drömma om en karriär inom show biz, utan är fast beslutna att också skapa den. Därför går de på Andreas Carlsson (känd som fd. jurymedelm i Idol) och Magnus Lundin's nystartade skola - Academy of Music and Business (AMB).

Skolan, belägen i det småländska Tingsryd har ett hundratal elever och de hyrda lokalerna inrymmer produktionsstudior, 16 ensamblelokaler, en huvudstudio samt ett stort auditorium. Det finns dessutom mycket dyrbar utrustning och konst i lokalerna. Tillträdesskydd är alltså mycket viktigt för verksamheten och detta säkerställs med hjälp av ASSA ARX-passersystem som uppfyller försäkringskraven enligt larm klass 2.

Med hjälp av ASSA ARX-passersystemet kan lärare få tillgång till alla rum med tag-bricka och kod medan eleverna ges tillgång till de rum de behöver vara i för undervisningen. Ola Nilsson som projektledare för installationen av ARX-systemet på AMB menar att passersystemet måste kunna anpassas till skolans verksamhet då arbetstiderna är mer oregelbundna. På dagtid pågår undervisning medan lokalerna kan hyras ut till externa aktörer under kvällstid. ARX har då den flexibilitet som krävs i en sådan skiftande miljö samtidigt som det både är säkert och bekvämt. Enligt Ola Nilsson så var det just ASSA ARX anpassningsbarhet och flexibilitet som gjorde att man valde passersystemet gentemot andra konkurrenter. Läs mer om ARX här!

Se Magnus Lundin (AMB) tala om hur deras lösning ser ut:

Ämnen

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager