Gå direkt till innehåll
ASSA lanserar SMARTair™ Guest

Nyhet -

ASSA lanserar SMARTair™ Guest

Stockholm 11 november 2015 – Oavsett storlek på hotell, är en trygg gäst en nöjd gäst. Varje hotellägare känner säkert igen sig i problemen med gäster som glömmer att lämna tillbaka sina nycklar.

Mindre hotell, B&B och vandrarhem anlitar ofta sin lokala låssmed för att byta cylindrar – nu finns även möjligheten att kontakta dem för att på ett enkelt sätt ersätta nycklar mot kort.

Systemet är utvecklat och framtaget utifrån önskemål från marknaden och från våra återförsäljare som ofta har kontakt med sina mindre, lokala hotell.
Med ASSA SMARTair™ Guest kan ett hotell eller en liknande verksamhet med upp till 50 dörrar på ett enkelt sätt gå från mekaniska nycklar till kort utan ett avancerat upplägg. Systemet har två olika gränssnitt att jobba i. Ett för installatör/fastighetsansvariga och ett för receptionspersonal. Med en in/utcheckningsfunktion kan receptionspersonal snabbt och på ett säkert sätt ge behörighet till en gäst – utan risk för att checka in en person om det redan bor någon i rummet. När tiden för utcheckning infaller, slutar kortet automatisk att fungera. Rummet blir då ledigt och en ny gäst kan checkas in.

De batteridrivna läsarna för gästrum ger hög driftsäkerhet då gästerna alltid kan öppna sitt rum – även vid strömavbrott. I sortimentet finns också värdeskåp, energisparenheter och kodlås för ytterdörrar.

ASSA SMARTair Guest kommer att säljas via ASSAs ordinarie återförsäljare. Detta ger kunden lokal support på såväl mjukvara som allt kring dörren.

Ämnen

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager