Gå direkt till innehåll
Porttelefon Ringa 1707
Porttelefon Ringa 1707

Blogginlägg -

Är du vår nya ekonomichef?

Gillar du siffror? Uppskattar du utmaningen att jobba hos Aptus lika mycket som att verka i den internationella koncernen ASSA ABLOY? I så fall tycker vi att du ska söka den lediga tjänsten som

Ekonomichef

Kompetens
Din kompetens och erfarenhet är viktig för oss men lika viktig är din potential och personlighet. Du välkomnas in i ett bolag med starkt engagemang och tekniskt kunnande. Företaget är framgångsrikt och i kraftig tillväxt. Här arbetar du affärsnära och i tätt samarbete med dina medarbetare.

Tjänsten
I rollen som ekonomichef hos oss kommer du att ha en viktig roll i företagets fortsatta utveckling och ett nära samarbete med såväl VD som övriga ledningsgruppen samt chefer inom ASSA ABLOY Scandinavia.

Om Aptus
Vi har idag ett kontor i Mölnlycke (huvudkontor i nya lokaler) och ett i Stockholm och är idag ca 70 st anställda. Aptus är ett fristående bolag inom ASSA ABLOY-koncernen.

Aptus Elektronik AB utvecklar, producerar och säljer säkerhets- och informationssystem för flerbostadsfastigheter. Sedan starten 1992 har vi jobbat fokuserat med att förenkla nyckelhantering för fastighetsägare runt om i Norden och idag är vi en ledande leverantör av passage-, boknings- och porttelefonisystem för flerbostadshus. Det är vi givetvis glada för, men vår resa mot ett nyckelfritt samhälle har bara börjat...

Sök tjänsten här: https://www.dfind.se/finance/lediga-jobb/affarsnara-ekonomichef-till-aptus-elektronik-201083829/

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager