Gå direkt till innehåll
Yale lanserar ett komplett larmsystem och flera kameror.
Yale lanserar ett komplett larmsystem och flera kameror.

Pressmeddelande -

Yale lanserar larm och kameror

De smarta låsen Yale Doorman och Yale Linus får sällskap. Yale bygger nu ut sitt ekosystem för det smarta hemmet och lanserar larm och kameror. Liksom de smarta låsen hanteras larmet och kamerorna via appen Yale Home.

Att bygga ett smart hem med full koll på distans har aldrig varit enklare. En rad nya produkter från Yale ger boende i villor och lägenheter helt nya möjligheter att känna sig trygga i och runt sina hem. Larmet och kamerorna är enkla för kunden att installera på egen hand.

Komplett larm och tre kameror

Larmet heter Yale Smart Alarm och är ett komplett larmsystem som är tillgängligt i olika konfigurationer. Bland annat finns knappsats, magnetkontakter för fönster och dörrar, rörelsesensorer, siren och rökdetektor. De olika komponenterna kan placeras upp till en kilometer från hubben – alltså larmets centralenhet. Yale Smart Alarm kan byggas ut med fler kompontenter efter behov.

Yale Smart Alarm är ett komplett larmsystem som är tillgängligt i olika konfigurationer.

Trygghet direkt vid ytterdörren blir möjligt tack vare Yale Smart Video Doorbell. Prata med besökare på distans via video och ljud. Se direkt i mobilen när någon ringer på dörrklockan och få detaljerade meddelanden när de inbyggda rörelsesensorerna aktiveras.

Trygghet vid ytterdörren med Yale Smart Video Doorbell.

Kamerorna då? För inomhusbruk finns nu Yale Smart Indoor Camera som ger skarp bild, inspelning, mörkerseende och aviseringar i mobilen. Dessutom funktioner för tvåvägssamtal och integration med ledande röstassistenter.

Full koll på husdjuren med Yale Smart Indoor Camera.

Yale Smart Outdoor Camera är lämplig för altanen, balkongen eller andra platser utomhus. Förutom den skarpa bilden kan funktioner som rörelseutlöst inspelning samt tvåvägsljud och mörkerseende nämnas.

Vem där? Yale Smart Outdoor Camera hjälper dig att se.

Styr och hantera via appen Yale Home

De nya produkterna – larmet och kamerorna – är uppkopplade och fungerar tillsammans med de smarta låsen Yale Doorman och Yale Linus. Alla produkter i Yales smarta ekosystem styrs och hanteras via appen Yale Home.

Mer information

Mer information om de nya produkterna i Yales smarta ekosystem finns på yalehome.se eller via länkarna nedan.

  Relaterade länkar

  Ämnen


  ASSA ABLOY Opening Solutions utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. Vi är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.

  Kontakter

  Björn Larsson

  Björn Larsson

  Presskontakt Marketing & Communications Manager

  Relaterat innehåll