Gå direkt till innehåll
David Simonsson, VD för ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden (andra fr vänster bakre raden) och Stina Jansson, Marknadschef BP (fjärde fr vänster bakre raden) tillsammans med spelare från olika lag i BP.
David Simonsson, VD för ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden (andra fr vänster bakre raden) och Stina Jansson, Marknadschef BP (fjärde fr vänster bakre raden) tillsammans med spelare från olika lag i BP.

Pressmeddelande -

Yale Doorman och ASSA ABLOY ny Officiell partner till BP

BP presenterar ännu en ny Officiell partner, Yale Doorman från ASSA ABLOY.

Yale Doorman är det digitala låset för dig som vill kontrollera tillträdet på ett smart sätt till ditt hem. Skapa tillfälliga koder för andra eller släpp in dem via din smartphone. Gå en promenad med hunden, stick ner till fotbollsplanen eller gå ut i trädgården – helt utan nycklar.

ASSA ABLOY är världsledande inom accesslösningar. Varje dag hjälper vi människor att känna sig trygga, säkra och uppleva en öppnare värld.

Yale Doorman kommer från säsongen 2022 ta en plats på matchtröjan över hela verksamheten och vara en stor resurs i BP:s arbete med social hållbarhet som innefattar jämställd resursfördelning, psykisk ohälsa och integration.

– Att få in Yale Doorman och ASSA ABLOY som en ny officiell partner känns otroligt spännande, och vi är stolta och glada över att de ser värdet i vår förening. Vårt mål är att vi tillsammans ska fortsätta utveckla möjligheterna och förutsättningarna mer hållbart för våra barn och ungdomar, säger Stina Jansson Marknadschef BP.

– Ett partnerskap med BP matchar våra värderingar och strävan efter ett tryggare samhälle. Vi tror att jämlikhet och respekt för varandra ger en tryggare, säkrare och öppnare värld, säger David Simonsson, VD för ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden.

  Ämnen

  Kategorier


  ASSA ABLOY Opening Solutions utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. Vi är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.

  Presskontakt

  Björn Larsson

  Björn Larsson

  Presskontakt Marketing & Communications Manager +4670 766 75 85