Gå direkt till innehåll
Styra 3000 – en ny unik säkerhetsplattform för flerbostadsfastigheter

Pressmeddelande -

Styra 3000 – en ny unik säkerhetsplattform för flerbostadsfastigheter

Aptus Elektronik AB presenterar en ny plattform för flerbostadsfastigheter. Centralenheten Styra 3000 styr hela fastighetens säkerhetssystem – från porttelefoner, boknings- och passagesystem till dörrenheter, larm och individuell energimätning i lägenheter.

Styra 3000 är smidig att arbeta med. Genom att kombinera in- och utgångar placerade i centralen, med Aptus nya dörrenheter Koppla (även dessa har in- och utgångar) ute vid dörrmiljöerna, kan installationer anpassas efter hur fastigheten ser ut. På det viset kan placering av utrustning och val av kablage optimeras för en så enkel och kostnadseffektiv lösning som möjligt. Dessutom har programvaran Multiaccess Styra ett helt nytt gränssnitt och många finesser.

- Det känns riktigt kul att erbjuda en ny plattform. Styra 3000 kommer att förenkla våra installatörerers arbete, samtidigt som vi erbjuder förvaltare av fastigheter en kostnadseffektiv och driftsäker produkt, säger Jerker Krabbe vd Aptus Elektronik AB.

Ett Styra 3000-system är flexibelt och tryggt för framtiden genom att man bestämmer om centralenheten i systemet ska vara master eller slav och att man fritt kan kombinera nya funktioner. Vill man exempelvis lägga till porttelefoner eller energimätning är det bara att tillföra önskad funktion via utbyggnadskort.

Styra 3000-centralen är driftsäker. När man byter ut en enhet (exempelvis en beröringsfri läsare) har den full funktion direkt. Vill man fjärruppgradera programvaruversion i exempelvis porttelefoner och andra enheter är det inga problem.

Centralenheten är utrustad med språkstöd för porttelefoner och bokningstavlor. Styrning av tvättutrustning är en annan funktion Styra 3000 bjuder på.

 

Ämnen

Kategorier


Aptus utvecklar och tillverkar kundnära säkerhets- och informationssystem för tryggare fastigheter och trevligare boendemiljö.

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager