Gå direkt till innehåll
Snyggare och smartare säkerhetsprodukter

Pressmeddelande -

Snyggare och smartare säkerhetsprodukter

Aptus lanserar två helt nya produktserier med ny design och smarta funktioner. Produktfamiljen Stark i rostfritt och Harmoni i komposit. Produkter som bokningstavlor med grafisk display, mindre läsare, bordsläsare, porttelefoner med display är några av nyheterna. Dessutom har Aptus beröringsfria nyckel fått en ny utformning.

Alla nya produkter har fått en ny upplyst läsarsymbol. En pedagogisk nyckelhålssymbol, som står för Aptus helintegrerade säkerhetssystem, där design och funktioner går hand i hand.

– Det är med stor glädje vi presenterar våra nya produkter. Vi har lyssnat på våra kunders önskemål och lyckats förena en ny elegant utformning, smidiga format med avancerade funktioner. Givetvis har vi tagit de bästa produktegenskaperna från tidigare generationer och fört vidare på våra nya, säger David Bendz vd, Aptus Elektronik AB.

Produktfamiljen Stark känns igen av de rostfria produkterna. En stor nyhet är de nya bokningstavlorna. Dessa kommer i ett smidigare format med en stor och användarvänlig grafisk display. Andra nyheter är porttelefoner med ett inbyggt digitalt portregister och nydesignade beröringsfria läsare.

– Rostfri plåt är ett oerhört slitstarkt och sobert material. Eftersom många moderna entréer byggs i rostfri plåt så kommer byggare och arkitekter att uppskatta Stark-serien, säger Jerker Andersson, Industridesigner och ansvarig för design av produkterna.

Produktfamiljen Harmoni är tillverkad i komposit. Det är en produktfamilj i modern utformning som är framtagen för att harmonisera med strömbrytare och eluttag i inomhusmiljöer. Alla Harmoni-produkter är utrustade med den nya läsarsymbolen och går att få i svart eller vit färg.

För information, kontakta Niclas Perkman försäljningsansvarig Aptus Elektronik på 031-68 97 00.

Ämnen

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager