Gå direkt till innehåll
Nytt Mifaresortiment skapar trygga och trevliga fastighetsmiljöer

Pressmeddelande -

Nytt Mifaresortiment skapar trygga och trevliga fastighetsmiljöer

Aptus lanserar ett nytt Mifaresortiment som innehåller beröringsfria läsare, en porttelefon och en bokningstavla. En nyhet är att man kan fjärruppdatera mjukvaran i produkterna.

Aptus Elektronik AB har utrustat porttelefonen Ringa, de beröringsfria läsarna Öppna och bokningstavlan Boka med Mifareteknik. Produkterna finns för utanpåliggande montage i materialen rostfritt stål eller komposit (Öppna-serien).

-  Mifare har efterfrågats av våra kunder, framförallt inom den offentliga miljön och på exportmarknaden, därför är vi glada att presentera denna breddning av vår produktportfölj och ett komplement till vår EM-teknologi säger Jerker Krabbe, vd Aptus Elektronik AB.

De stora fördelarna med Mifareteknik är hög säkerhet och att passagesystemet läser i sektorer för att lagra kort- och nyckelnummer. Vår läsning av kort- och nycklar är flexibel. Förvaltaren väljer själv vad och hur man vill läsa vid dörren, vilket betyder att passagsystemet använder en del av nyckeln och att man kan använda andra sektorer för andra ändamål, exempelvis för att betala i en varuautomat.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Aptus utvecklar och tillverkar kundnära säkerhets- och informationssystem för tryggare fastigheter och trevligare boendemiljö.

Presskontakt

Fredrik Karlsson

Fredrik Karlsson

Presskontakt PR- and content manager Innehåll och produktion +46703689714

Relaterat material

Relaterade nyheter