Gå direkt till innehåll
PULSE-nyckel
PULSE-nyckel

Pressmeddelande -

Nytt digitalt låssystem utan kablar och batterier för lägenheter

PULSE digitala nyckel har inga batterier utan genererar elektricitet genom användning. Cylindern passar standarddörrar, installationen är trådlös och programmering av nycklar hanteras via en bärbar USB-enhet.

Framtiden går hand i hand med tradition

ASSA ABLOY PULSE är utformat för att användas i alla typer av miljöer – från skolor och sjukhem till fastigheter som huserar lägenheter och företag. Systemet kombinerar den flexibilitet som elektronisk låsning erbjuder med det bekanta hos mekanisk säkerhet.

Inga batterier

PULSE digitala nyckel har inga batterier. Den genererar elektricitet genom användning, vilket gör att du slipper kostsamma och tidskrävande batteribyten. PULSE-nyckeln är utrustad med ljusdioder som indikerar godkänd access och nekad access.

Smidig installation

Den digitala cylindern passar svenska standarddörrar, installationen är kabelfri och programmering av nycklars rättigheter hanteras via en bärbar USB-enhet.

Så här funkar det installera PULSE:

1. Skruva ur skruvarna ur befintlig cylinder

2. Byt cylinder

3. Behåll befintliga cylinderringar

4. Skruva i skruvarna igen

5. Dörrens säkerhetsklassning oförändrad

Övriga funktioner

  • Hög krypteringsstandard
  • Administreras i molnbaserad Incedo™ Open

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


ASSA ABLOY Opening Solutions utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. Vi är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll