Gå direkt till innehåll
SHARELOCK - en dörr flera upplåsningsmöjligheter
SHARELOCK - en dörr flera upplåsningsmöjligheter

Pressmeddelande -

En nyckel till flera låssystem

ASSA ABLOY SHARELOCK™ innebär att räddningstjänst och serviceföretag får flera möjligheter att låsa upp dörrar.

SHARELOCK™ tillsammans med en CLIQ Remote-cylinder möjliggör digital styrning, exempelvis kan hemtjänstpersonal få behörighet att öppna vårdtagares lås vissa tider - utan att använda vårdtagarens cylinder eller nyckel.

- Av ekonomiska och praktiska skäl kan det vara bra att bygga vidare på det låssystem du har idag. Komplettera de befintliga cylindrarna med servicecylindrar och ge styrd access till de som behöver tillträde, säger Henrik Wetterlundh, Business Manager, ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden.

    För fastighetsägare innebär lösningen full kontroll på nycklar och samt minskad miljöpåverkan genom effektivare logistik kring nyckelhantering.


    Så här funkar det
    Två cylindrar installeras i samma enhet utan åverkan på dörren. Ett nyckelhål använder fastighetsägaren, lägenhetsinnehavaren eller företag. Ett nyckelhål använder serviceföretag. Den sistnämnda cylindern kan styras elektronisk.

      Ytbehandlingar: krom, mattborstad krom, nickel och rostfri look.

      För mer information, kontakta Henrik Wetterlundh, Business Manager, via +46768453925, Henrik.Wetterlundh@assaabloy.com.

      Relaterade länkar

      Ämnen

      Kategorier


      ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden är en del av den Skandinaviska regionen i Divisionen EMEA och ingår i ASSA ABLOY-koncernen som är världsledande inom lås- och dörrlösningar som uppfyller slutanvändarnas krav på trygghet, säkerhet och användarvänlighet. Koncernen har ca 46 000 anställda och en omsättning på drygt 68 miljarder SEK.

      Läs mer om verksamheten på www.assaabloyopeningsolutions.se.

      Kontakter

      Björn Larsson

      Björn Larsson

      Presskontakt Marketing & Communications Manager