Gå direkt till innehåll
Effektivare administrering av Aptussystem för flerbostadsfastigheter

Pressmeddelande -

Effektivare administrering av Aptussystem för flerbostadsfastigheter

Man ska inte behöva vara IT-expert för att sköta den dagliga driften av IT- och säkerhetssystem för flerbostadsfastigheter. Nu är administrationsprogrammet Hantera Styra utrustat med en smart sökfunktion som gör att du snabbt hittar rätt lägenhet och de funktioner som är kopplade till lägenhetsinnehavaren.  

Det är i Hantera Styra du inspekterar systemet och följer Aptussystemet loggar och status. Du lägger till nycklar, spärra nycklar och skapar nyckelkvittens. Du kan skapa behörigheter, hantera portkoder och registrera telefonnummer för portuppringning. Alla sidor är utrustade med hjälptexter.

-  Det är roligt att presentera Hantera Styra, ett webbaserat program som kommer att underlätta arbetet för de som administrerar Aptussystem, säger Jerker Krabbe, vd, Aptus Elektronik AB.

Administrera elektroniska lägenhetslås
En nyhet i Hantera Styra är att du kan lägga till och ta bort koder och nycklar för Yale Doorman-användare, samt skapa och ändra behörigheter från befintliga tidzoner.

Olika administratörsrättigheter
Exempelvis kan en administratör ha rättigheter för att arbeta med nyckelhantering och en annan får lov att ändra i behörigheter och tidzoner.

Service- och fjärrbokning
Dags för service av tvättstuga?  Via servicebokning kan du reservera hyresgästers bokade pass. Hyresgästen får automatiskt e-post eller sms-meddelande angående service, samt att en servicesymbol visas i Aptusportal. Du kan även lista en hyresgästs bokningar vilket gör att du får koll på utnyttjade och inte utnyttjade bokningspass, samt att fjärrboka enskilda pass.

Kommunikation
I Hantera Styra administrerar du meddelande, artiklar, bilder som presenteras på kommunikationstavlan Agera 19.

Energiförbrukning
Mätvärden som temperatur, el, vatten och energi kan redovisas.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Aptus utvecklar och tillverkar kundnära säkerhets- och informationssystem för tryggare fastigheter och trevligare boendemiljö.

Presskontakt

Fredrik Karlsson

Fredrik Karlsson

Presskontakt PR- and content manager Innehåll och produktion +46703689714

Relaterat material