Gå direkt till innehåll
Det digitala dörrlåset Yale Doorman kräver inga nycklar och gör att matbutikens personal kan öppna ytterdörren med en tillfällig kod och bära in dina kassar i hallen, eller sätta in matvarorna i kylen.
Det digitala dörrlåset Yale Doorman kräver inga nycklar och gör att matbutikens personal kan öppna ytterdörren med en tillfällig kod och bära in dina kassar i hallen, eller sätta in matvarorna i kylen.

Pressmeddelande -

Digitalt dörrlås öppnar för framtidens smarta matleveranser

Tänk om du kan få matvaror levererade innanför ytterdörren eller till och med inställda i kylskåpet, när du inte är hemma! Nu testas tjänsten i ett pilotprojekt med det digitala dörrlåset Yale Doorman och Mat.se.

Att handla mat på nätet och få den hemlevererad är en starkt växande trend. Inte minst löser det en tidskrävande del av livspusslet. Och snart kanske det blir ännu enklare – du behöver inte ens vara hemma när maten levereras.

Lösning på problemet presenteras nu av ASSA AB där det digitala dörrlåset Yale Doorman inte kräver nycklar och gör att matbutikens personal kan öppna ytterdörren med en tillfällig kod och bära in kassarna i hallen. Ingen behöver vara hemma och efter leveransen slutar den tillfälliga koden att fungera.

Många har redan upptäckt fördelarna med Yale Doorman och bytt ut sitt traditionella dörrlås mot ett digitalt lås. Ett smart, flexibelt och säkert alternativ som gör vardagen enklare och mindre stressig. För att testa vilka möjligheter som finns med Yale Doorman och hur det kan utvecklas ytterligare har ASSA AB dragit igång ett unikt pilotprojekt tillsammans med Mat.se, Telenor, Safe4 och Gjensidige. I projektet ingår cirka 50 familjer som får sin mat levererad innanför ytterdörren, eller till och med upplockad i kylskåpet om så önskas. Detta är möjligt tack vare denna moderna låsteknik och appen ”Tikky” som är utvecklad av Telenor.

Ämnen

Taggar


ASSA utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. ASSA är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.

ASSA är en del av den Skandinaviska regionen i Divisionen EMEA och ingår i ASSA ABLOY-koncernen som är världsledande inom lås- och dörrlösningar som uppfyller slutanvändarnas krav på trygghet, säkerhet och användarvänlighet. Koncernen har ca 46 000 anställda och en omsättning på drygt 68 miljarder SEK.

Läs mer om verksamheten på www.assa.se.

Presskontakt

Fredrik Karlsson

Fredrik Karlsson

Presskontakt PR- and content manager Innehåll och produktion +46703689714