Gå direkt till innehåll
Med CLIQ ® Remote uppdaterar nycklarnas behörighet på distans
Med CLIQ ® Remote uppdaterar nycklarnas behörighet på distans

Pressmeddelande -

CLIQ® Remote tilldelas innovationspris inom bostadssektorn

CLIQ® Remote tilldelas priset Most Innovative Product of the Year vid 2017 års Housing Innovation Awards, vid en gala i London. Galan som hålls årligen delar ut priser för innovation inom den brittiska bostadssektorn.

CLIQ® Remote, erbjuder en säker och flexibel lösning som hjälper organisationer att effektivisera sina arbetsflöden, samtidigt som de ger full spårbarhet och skyddar tillgångar från potentiella säkerhetsrisker.

Tekniken gör det möjligt för bostadsorganisationer att tilldela behörighet till en fastighet - oavsett plats – via fjärråtkomst. Varje nyckel kan programmeras och uppdateras individuellt, vilket innebär enskilda individer kan få tillgång till de områden som är relevanta för dem vid specifika tillfällen.

CLIQ® Remote kan tex minska tiden fastigheter står tomma mellan hyresgäster genom att eliminera behovet av fysiska nyckellämningar och underlättar arbetet för underhållspersonal och entreprenörer som skall tilldelas specifika behörigheter.

Flerbostadsorganisationer kan med hjälp av tekniken sänka sina kostnader genom att snabbare återuthyra bostäder och förbättra arbetsmetoder.

"Vi är mycket stolta över att CLIQ® Remote prisas för sin innovativa design och funktion i ett för oss nytt marknadssegment. vi ser fram emot att jobba vidare för att skapa värde för våra kunder " säger Ulrika Selendy, Exportchef på ASSA AB.

Juryn lade vikt vid inverkan teknologin haft i bostadssektorn, som för Rotherham Metropolitan Borough Council (RMBC). Sedan införandet, 12 månader sedan, har CLIQ® Remote sparat cirka 40 timmars arbetstid varje vecka genom förbättrad driftseffektivitet.

För mer information om Housing Innovation Award, besök http://www.housinginnovationawards.co.uk

För mer information om CLIQ® Remote besök ASSA.se

Ämnen

Kategorier


ASSA utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. ASSA är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.

ASSA är en del av den Skandinaviska regionen i Divisionen EMEA och ingår i ASSA ABLOY-koncernen som är världsledande inom lås- och dörrlösningar som uppfyller slutanvändarnas krav på trygghet, säkerhet och användarvänlighet. Koncernen har ca 46 000 anställda och en omsättning på drygt 68 miljarder SEK.

Läs mer om verksamheten på www.assa.se.

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll