Gå direkt till innehåll
Ny byggnad ASSA ABLOY Opening Solutions i Eskilstuna
Ny byggnad ASSA ABLOY Opening Solutions i Eskilstuna

Pressmeddelande -

ASSA ABLOY Opening Solutions bygger nytt i Eskilstuna

Den 5 mars sätts spaden i marken för att inleda en ny era för ASSA ABLOY Opening Solution i Eskilstuna. En ny fabrik ska husera en flexibel och modern cylindermontering och tillhörande kontor för att serva kunderna på bästa möjliga sätt.

 

- Det är glädjande att erbjuda våra medarbetare en modern och attraktiv arbetsplats, samtidigt som det känns tryggt att bevara vårt arv, den gamla cylinderfabriken, säger Marie Samuelsson, Market Region Manager, ASSA ABLOY Opening Solutions Scandinavia.


Kungsgatan 71 i Eskilstuna är en adress med en lång ASSA-historia. Tillverkningen har pågått i över hundra år i Eskilstuna. Nu bygger man ut fabriken. Det gamla möter det nya i samma byggnad. Målet är att skapa en innovativ och säker arbetsmiljö för dagens medarbetare och samtidigt attrahera framtida rekryteringar.


- Vi har flyttat produktion av cylindrar från Norge och Danmark till Eskilstuna. Denna ombyggnad är ytterligare ett bevis att vi satsar på en framtid i Eskilstuna, säger Martin Iserö, COO Scandinavia, ASSA ABLOY Opening Solutions Scandinavia.


Samarbetspartners:
Fastighetsägare: CapMan
Byggentreprenör: Aros Bygg & Förvaltning AB
Arkitekt: Tovatt Architects & Partners AB

För mer information, kontakta Martin Iserö, COO Scandinavia, ASSA ABLOY Opening Solutions, martin.isero@assaabloy.com, tele +46702 99 62 04.

Ämnen

Kategorier


ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden är en del av den Skandinaviska regionen i Divisionen EMEA och ingår i ASSA ABLOY-koncernen som är världsledande inom lås- och dörrlösningar som uppfyller slutanvändarnas krav på trygghet, säkerhet och användarvänlighet. Koncernen har ca 46 000 anställda och en omsättning på drygt 68 miljarder SEK.

Läs mer om verksamheten på www.assaabloyopeningsolutions.se.

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager