Gå direkt till innehåll
ASSA ABLOY och AddSecure ingår strategiskt partnerskap

Pressmeddelande -

ASSA ABLOY och AddSecure ingår strategiskt partnerskap

De två globala aktörerna har tillsammans utvecklat en ny, smart larm- och passersystemlösning med integrerad larmöverföring. Lösningen kommer att göra livet enklare för både slutkunder och installatörer.

ASSA ABLOY och AddSecure tillkännager idag att de ingår ett strategiskt partnerskap och att de tillsammans lanserar "ARX med AddSecure Inside". Lösningen, som ger kunder och installatörer en säker och enkel larm- och passersystemlösning med integrerad certifierad larmöverföring, är utformad för att förenkla installationsprocessen och hanteringen av larmabonnemang i stora system.

"ARX med AddSecure Inside" gör det möjligt för säkerhetspersonal att övervaka säkerhetssystem och larmabonnemang via ett och samma gränssnitt. Systemet innehåller en inbyggd larmsändare och AddSecures kommunikationslösning, vilket ger en säker och kostnadseffektiv funktion som är lätt att installera.

– ASSA ABLOY är välkänt och deras ARX-lösning används av många av våra kunder. Vi är stolta över detta strategiska partnerskap där vi kombinerar de bästa lösningarna från två världar och därigenom gör livet enklare för både slutkunder och installatörer. Samtidigt bidrar vi till att
samhället blir både smartare och säkrare, säger Sten Olsson, affärsutvecklingschef på AddSecure.

– Vårt säkerhetssystem ARX är en allmänt använd lösning bland kommuner, myndigheter och privata företag med säkerhet som prioritet. Tillsammans med AddSecure kan vi nu erbjuda förenklad larmöverföring, som är lätt att använda, hantera och installera. Vi ser en stark efterfrågan bland våra kunder på denna typ av innovativa system, säger Daniel Glöd, produktchef ARX Scandinavia på ASSA ABLOY.

"ARX med AddSecure Inside" kommer att presenteras under Fastighetsmässan i Stockholm den 6-7 mars. Besök AddSecures monter A:04 för en demonstration.

För mer information, kontakta:

Johan Krievins, Communications Manager, ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden
Mobil: 070-250 70 57, johan.krievins@assaabloy.com

Kristina Grandin, Corporate Marketing Manager, AddSecure
Mobil: 070- 689 52 08, kristina.grandin@addsecure.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om ASSA ABLOY

ASSA ABLOY är världsledande inom lås- och dörrlösningar som uppfyller slutanvändarnas krav på trygghet, säkerhet och användarvänlighet. Koncernen har 48 500 anställda och en årsomsättning på 84 miljarder SEK. För mer information, besök www.assaabloyopeningsolutions.se

Om AddSecure

AddSecure är en ledande europeisk aktör inom säkrad kritisk kommunikation. Företaget förser över 50 000 kunder och partners runt om i Europa med säkra kommunikationslösningar inom övervakade larm och kritisk IoT-kommunikation. Total har AddSecure levererat närmare 400 000 uppkopplingar och en miljon enheter.AddSecure erbjuder lösningar inom följande segment; Smart Alarms, Smart Rescue, Smart Grids och Smart Transport. Lösningarna - som hjälper till att rädda liv, skydda egendom och säkra viktiga samhällsfunktioner - är flexibla, lätta att installera och bidrar till att öka kundernas konkurrenskraft.

Företaget grundades i början av 1970-talet och har idag mer än 300 anställda. AddSecure har sitt huvudkontor i Sverige och regionala kontor samt ett nätverk av distributörer runt om i Europa.AddSecure ägs av Abry Partners, en amerikansk private equity-fond som grundades 1989 och som har sitt huvudkontor i Boston, USA. För mer information, besök www.addsecure.se

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll