Gå direkt till innehåll
För alla kunder som använder ARX Säkerhetsystem är det hög tid att uppdatera.
För alla kunder som använder ARX Säkerhetsystem är det hög tid att uppdatera.

Pressmeddelande -

ARX Säkerhetssystem från ASSA ABLOY i ny version

Mjukvaruversion 4.8 innehåller en rad nyheter. Det är med andra ord hög tid att uppdatera. Den nya versionen av ARX är snabbare, smidigare och mer kraftfull. Bland höjdpunkterna finns full integration med ARX Power och larmöverföring med AddSecure.

Dessutom är kommunikationssäkerheten uppgraderad med högre kryptering och utökad kontroll, allt för att säkerställa ett driftsäkert system. Andra nyheter är uppdaterade funktioner för ARX Mobile Access samt så kallad Single sign on (SSO) i användargränssnittet.

Kunder som väljer att uppdatera till version 4.8 får nu möjlighet att växla upp sitt ARX-system rejält och på så sätt öka nyttan av investeringen.

ASSA ABLOY ARX är ett säkerhetssystem med larm och passerkontroll och kom i en första version i början av 2000-talet. Systemet är i dag ledande på den svenska marknaden. ARX Säkerhetssystem används i dag av kunder inom flera olika branscher, bland annat ABB, LKAB och Södersjukhuset.

Läs mer om mjukvaruversion 4.8

Läs mer om ARX Säkerhetssystem

Relaterade länkar

Ämnen


ASSA ABLOY Opening Solutions utvecklar lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer. Vi är Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar till såväl proffskunder som konsumentkunder. Våra produkter kännetecknas av kvalitet, säkerhet och design.

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll