Gå direkt till innehåll
Aptus porttelefon har nytt skal och nytt gränssnitt

Pressmeddelande -

Aptus porttelefon har nytt skal och nytt gränssnitt

Porttelefonen Ringa 1707 har förenklats. Porttelefonens har fått ett nytt menyval samt att knapparna har bytt både utseende och plats.

Porttelefonen är ofta det första en besökare möter vid en flerbostadsfastighet. Den ska hålla objudna gäster utanför fastigheten och den ska vara enkel för dina besökare att använda. När Aptus gjorde undersökningar rörande porttelefonen Ringa 1707 så visade det sig att en del av förstagångsanvändarna behövde tilläggsinformation för att snabbt ringa lägenhetsinnehavaren.

-          Det stämmer. Därför känns det nu jättekul att vi lyckats förenkla, förtydliga och förbättra Ringa 1707 helt enligt våra kunders önskemål, säger Peter Johannesson, produktchef hos Aptus Elektronik AB.

 

Ringa 1707 innehåller passersystem med beröringsfri läsare, knappsats och indikeringssignal. Man ringer upp lägenhetsinnehavaren via mobil, fast telefoni eller svarsapparat. Vill man bygga ut med lösningar för exempelvis bokning av lokaler så är det inga problem.

 

Ämnen

Taggar


Aptus utvecklar och tillverkar kundnära säkerhets- och informationssystem för tryggare fastigheter och trevligare boendemiljö.

Presskontakt

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager +4670 766 75 85

Relaterat material

Relaterade nyheter