Gå direkt till innehåll
Aptus Elektronik AB fusioneras med ASSA ABLOY Opening Solutions
Aptus Elektronik AB fusioneras med ASSA ABLOY Opening Solutions

Pressmeddelande -

Aptus Elektronik AB blir ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden

Aptus Elektronik AB blir en integrerad del av ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden AB. Aptus produkter och tjänster kommer att leva vidare för att tillgodose behovet av innovativa och trygga lösningar för flerbostadssegmentet.

– Aptus lösningar och tjänster kommer att få nya möjligheter att utvecklas inom ASSA ABLOY Opening Solutions skandinaviska organisation, samtidigt som våra gemensamma kunder får en större produktportfölj att ta del av, säger Andreas Frisk, Country Market Manager, ASSA ABLOY Opening Solutions Scandinavia.

– Efter fusionen kommer mycket att vara detsamma. Produkterna och Aptus inriktning kommer inte att ändras. Människorna är kvar. Vår lokala förankring blir starkare genom att vi har fler kontaktytor i olika delar av Skandinavien, säger Mårten Frostne, vd, Aptus Elektronik AB.

Aptus nyckelhålssymbol lever vidare. Namnet blir nytt och Aptus kunder kommer att mötas av en ny logotyp på förpackningar och marknadsmaterial, samt ett nytt företagsnamn på skyltar, fakturor och i mail-signaturer.

Aptus Elektronik AB har sedan 2010 varit ett fristående bolag i ASSA Abloy-koncernen. Företaget blir en del av ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden AB under april. Exakt datum är beroende av Bolagsverkets handläggningstid.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden är en del av den Skandinaviska regionen i Divisionen EMEA och ingår i ASSA ABLOY-koncernen som är världsledande inom lås- och dörrlösningar som uppfyller slutanvändarnas krav på trygghet, säkerhet och användarvänlighet. Koncernen har ca 46 000 anställda och en omsättning på drygt 68 miljarder SEK.

Läs mer om verksamheten på www.assaabloyopeningsolutions.se.

Presskontakt

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager +4670 766 75 85