Gå direkt till innehåll
Eltryckeslåsen i Velox-serien från ASSA ABLOY är anpassade för en snabb och flexibel installation och är lämpliga för daglåsning av allt från lätta innerdörrar till tunga ytterdörrar.
Eltryckeslåsen i Velox-serien från ASSA ABLOY är anpassade för en snabb och flexibel installation och är lämpliga för daglåsning av allt från lätta innerdörrar till tunga ytterdörrar.

Nyhet -

Velox-serien tar eltryckeslåsen in i framtiden

En helt ny standard för eltryckeslås anpassade för dagens och framtidens krav på funktioner och prestanda. Ja, du läste rätt. ASSA ABLOY Velox är här.

Velox-serien från ASSA ABLOY är anpassad för en snabb och flexibel installation och är lämplig för daglåsning av allt från lätta innerdörrar till tunga ytterdörrar. Och gissa vad? Velox-låsen är redo för framtiden.

Trygg, tryggare, tryggast

Velox-låsen finns i fem varianter, där det mest avancerade är godkänt i låsklass 3. Det betyder att du kan välja den variant som passar dina behov och förväntningar. Självklart är låsen certifierade för att klara tuffa krav inom brand, inbrott och utrymning.

Anpassa? Inga problem.

För den som håller i skruvmejseln kommer Velox att kännas bekant. Velox-låsen bygger på en välbeprövad plattform. De går enkelt att anpassa beroende på hur den lokala dörrmiljön ser ut och vilka funktioner som behövs.

Velox-låsen bygger på en välbeprövad plattform. De går enkelt att anpassa beroende på hur den lokala dörrmiljön ser ut.

Digital och krypterad kommunikation

Denna nya serie lås kommunicerar digitalt och krypterat med anslutna passersystem. Det går självklart att ansluta låsen analogt om du hellre vill det.

Smarta på riktigt

Velox är smarta lås på riktigt. I låsen sitter sensorer istället för mikrobrytare och gör både övervakning och status i realtid möjlig. Velox är kompatibla med Hi-O och förberedda för framtida behov, som till exempel förebyggande underhåll.

Velox är kompatibla med Hi-O och förberedda för framtida behov, som till exempel förebyggande underhåll.

Öppna och stäng. Igen och igen.

Låsen är anpassade för högfrekvent användning. Med andra ord: det är lås som håller och som tål att användas.

Hållbart, såklart

Velox-låsen är energieffektiva och är tillverkade av 100 procent återvinningsbart material. Ett bra miljöval, helt enkelt.

Två lås nu, resten senare i vår

De två första låsen i serien, 813C-50 och 815C-50, finns på lagerhyllan redan nu. De övriga tre kommer längre fram i vår.

Djupare teknisk information hittar du på vår webbplats. Följ länken nedan.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager +4670 766 75 85

Relaterat innehåll