Gå direkt till innehåll
Vi skräddarsyr accesslösningar för flerbostadsfastigheter. Från bostadsrättföreningen i småstaden till den kommunala aktören med tusentals lägenheter.
Vi skräddarsyr accesslösningar för flerbostadsfastigheter. Från bostadsrättföreningen i småstaden till den kommunala aktören med tusentals lägenheter.

Nyhet -

Trygghet för dig och dina grannar

Trygghet. Vad betyder det för dig? Kanske handlar det delvis om din bostad – något av det mest centrala i våra liv. Det är där vi somnar, vaknar och umgås. Det är där barnen leker, där vi kopplar av och numera även jobbar. Inte konstigt att vi vill att den platsen ska vara trygg.

Ungefär 2,4 miljoner av Sveriges totalt cirka 4,8 miljoner hushåll finns i flerbostadshus (SCB, 2021). Vi på ASSA ABLOY vill bidra till ett tryggt boende och ett bekvämt hemmaliv för alla i Sverige som bor i lägenhet i ett hus med många grannar.

Skräddarsydda lösningar

Vi skräddarsyr accesslösningar för flerbostadsfastigheter. Från bostadsrättföreningen i småstaden till den kommunala aktören med tusentals lägenheter. Tekniken och systemen lägger grunden – oavsett om det är robust mekanik eller avancerade, uppkopplade accesslösningar. Eller en kombination. Men de skapar inget värde om de inte löser verkliga problem och underlättar livet för alla som använder och administrerar dem.

***
Flerbostadssystemet ASSA ABLOY Aptus ***

Snabbt och smidigt är ett krav

Det ska gå snabbt och smidigt att boka tvättstuga eller andra gemensamma lokaler. Jag vill känna mig säker på att det bara är jag och mina grannar som kan komma in i huset. Kanske vill jag kunna låsa upp och låsa, helt utan fysiska nycklar. Jag vill att det ska fungera. Varje dag, året runt.

Det ska gå snabbt och smidigt att boka tvättstuga eller andra gemensamma lokaler.

Från mekanik till digitala system

En flerbostadsfastighet kan innebära allt från ett enskilt hus med ett par trappuppgångar till hundratals lägenheter inom ett större område. Vi erbjuder trygga, säkra lösningar för flerbostaden – från mekanik på den enskilda dörren till mer omfattande digitala system.

Aptus – en digital helhetslösning

Är du en fastighetsägare med ett stort lägenhetsbestånd med många hyres- eller bostadsrätter? Kanske med flera tvättstugor och ett stort antal andra lokaler och gemensamma utrymmen? Lär dig mer om Aptus, ett kostnadseffektivt och smart system för flerbostadsfastigheten. Aptus är vår helhetslösning för flerbostäder och bidrar till en trygg boendemiljö för såväl hyresgäster som innehavare av bostadsrätter. Runt om i landet används Aptussystemet av tiotusentals boende i flerbostadsfastigheter varje dag.

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll