Gå direkt till innehåll
Trygga och säkra accesslösningar är en viktig del av en fungerande vardag inom vården.
Trygga och säkra accesslösningar är en viktig del av en fungerande vardag inom vården.

Nyhet -

Sjukvården beroende av trygga accesslösningar

Som de flesta andra har du säkert varit på ett sjukhus eller någon annan vårdinrättning. Kanske för att göra en undersökning eller besöka en närstående. Antagligen tänkte du då mest på din egen – eller någon annans – hälsa. Helt naturligt.

Läs direkt: Accesslösningar avgörande inom sjukvården


Du möter kompetent vårdpersonal – allt från undersköterskor och labbpersonal till kirurger och narkosläkare. De har den utbildning och de verktyg som behövs för att kunna göra sina jobb.

Men det finns fler viktiga pusselbitar. Miljön där vården ges behöver vara trygg. En dörr behöver ett lås. Ett medicinskåp ska inte vem som helst kunna öppna. Strikta behörigheter krävs för personalutrymmen.

Tekniken hjälper till att skapa trygghet

Moderna och smarta accesslösningar lägger grunden för en trygg sjukvård. Lär dig mer om vad som är viktigt för patienter och medarbetare – och hur tekniken hjälper till att skapa trygghet.

Mer läsning: Därför är accesslösningar viktiga för både patienter och personal

Vill du veta mer? Träffa oss i Kista.

Den 25-26 januari träffar du ASSA ABLOY på Lösningar för offentlig sektor. Där berättar vi mer om hur våra produkter och lösningar gör skillnad inom offentlig verksamhet. Vi ses väl?

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll