Gå direkt till innehåll
AddSecure Inside förenklar larmhantering i ARX
AddSecure Inside förenklar larmhantering i ARX

Nyhet -

Nu förenklas larmhantering i ARX passersystem

Extra-allt-beställning

ASSA ABLOY Opening Solutions erbjuder tillsammans med AddSecure smidig hantering av larm i säkerhetssystemet ARX. Man kan nu beställa en komplett larmlösning från AddSecures partnersida, aktivera och testa larmförbindelser direkt i ARX. Är du ute på fältet kan du lita på att du har uppkoppling direkt. Att företagen erbjuder prisvärda abonnemang och färre antal hårdvaror ser de som bonus.

Enkel aktivering

Du aktiverar larmklass av enklare modell direkt via ARX ethernetport som är kopplad till AddSecure infrastruktur. Med en knapptryckning kan du lugnt testa larmöverföringen hela vägen från din dator till larmcentral.

Aktivera automatiskt

Abonnemang och ändring i abonnemang automatiseras. Det betyder att när du beställer importeras avtal, abonnemangsägare, IP-adress, portinformation och larmcentral med rätt värden. Du får en unik överblick av alla aktuella larm och larmabonnemang direkt i ARX.

Integrerad larmsändare

Larmklass som kräver dubbla kommunikationsvägar använder den integrerade ARX Communicator. Alltså, inget behov av separat larmsändare vid larmklass två via IP-kommunikation.

Uppkopplad direkt!

Tänk vad lugn och skönt att alltid ha nätverk oavsett om du befinner dig på en byggarbetsplats eller i djupaste skog. Med andra ord, du behöver inga extra mobilabonnemang ute i fält.

Samla dina system

Du kanske har massor av larmade lokaler utspridda över landet eller olika kunder i en fastighet. Nu kan du följa status för alla larmanslutningar i ARX programvara oavsett var larmabonnemangen är geografiskt.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager +4670 766 75 85