Gå direkt till innehåll
Ingen har råd att ta risker med infrastrukturell säkerhet

Nyhet -

Ingen har råd att ta risker med infrastrukturell säkerhet

Stora delar av vardagen är beroende av säkerheten i samhällskritisk infrastruktur – alltifrån att koka vatten till frågor som rör nationell säkerhet. Vid ett elavbrott tvärstannar både affärsverksamheter, hem och ekonomi. Tänk bara på vad ett omfattande elavbrott skulle få för effekter på vattenförsörjningen. Pumpar skulle sluta fungera, vilket skulle innebära ett stopp för försörjningen av dricksvatten och därmed också för all vattenrening – en dominoeffekt.

För att komplicera säkerhetsbilden ytterligare ligger anläggningar inom den här typen av verksamheter ofta både utspritt och avlägset. De är beroende av en mängd entreprenörer och serviceteam som håller dem i drift. Den fysiska säkerheten vid de här anläggningarna är en särskilt svår utmaning, men lika avgörande.

Så här kan tjänsteföretag hantera riskerna på ett effektivt sätt

Lösningen heter CLIQ® Remote − ett individuellt anpassat, pålitligt och flexibelt passersystem.

CLIQ® Remote är en elektromekanisk låslösning som kombinerar fördelarna från passersystem och mekaniska låssystem, vilket gör det lämpat för verksamheter med geografisk spridning. Systemet består av: administrativ programvara, programmerbara nycklar, låspunkter för olika platser så som hänglås, dörrar, grindar, skåp, ställverk samt enheter för nyckelprogrammering.

Med CLIQ® Remote är det möjligt att ge en person – oavsett vart den befinner sig i världen – behörighet till en fastighet på distans. Dessutom finns möjligheten att bestämma när på dygnet en utdelad nyckel skall börja och sluta fungera samt i vilka låspunkter.

Lär dig hur du skyddar dina anläggningar – på plats och ute på fältet med CLIQ® Remote

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager +4670 766 75 85