Gå direkt till innehåll
ASSA lanserar en ny version av Aperio™ L100

Nyhet -

ASSA lanserar en ny version av Aperio™ L100

Aperio L100 lanseras nu i version 3 (V3) och innebär bland annat att den kan hantera flera olika beröringsfria teknologier, har snabb avläsning av kodbärare och skickar information om dörrstatus till övergripande passersystem.

Aperio L100 ansluts till en hub och kommunicerar trådlöst med passersystemet, därför krävs ingen kabeldragning till dörren eller någon karmöverföring. L100 har precis som tidigare ett USB-uttag för öppning med extern ström och giltigt kort om batteriet skulle ta slut. L100 har integrerats i flera olika passersystem på marknaden, bland annat ASSA ARX.

Aperio L100S är testad och certifierad enligt EN14846 och EN179. Anpassade trycken samt tryckespinnar för rätt dörrtjocklek beställs separat.
L100S består av en utsida med beröringsfri läsare med elektronik på den säkra sidan av dörren och ett batteridrivet ellås.

Läsaren finns för standardträdörrar alternativt smalprofildörrar och kan väljas med eller utan knappsats. Den kan monteras på såväl ytterdörrar som innerdörrar.

För mer information se här.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Fredrik Karlsson

Fredrik Karlsson

Presskontakt PR- and content manager Innehåll och produktion +46703689714