Gå direkt till innehåll
ASSA ABLOY har bestämt sig för att ta reda på vilken montör som har de bästa färdigheterna.
ASSA ABLOY har bestämt sig för att ta reda på vilken montör som har de bästa färdigheterna.

Nyhet -

ASSA ABLOY utser Sveriges snabbaste montör

Hur snabb är du med skruvmejseln? Troligen ingen avgörande egenskap för gemene man, men för proffs kan det spela viss roll. ASSA ABLOY har bestämt sig för att ta reda på vilken montör som har de bästa färdigheterna.

Under de närmaste månaderna avgörs Monteringsmästerskapen 2023-2024 med ASSA ABLOY. Tävlingen går ut på att på tid montera och koppla ett elslutbleck i 900-serien från ASSA ABLOY i en aluminiumprofil från SAPA.

Johan Westervall är försäljningschef på ASSA ABLOY Opening Solutions:

– Det finns gott om skickliga montörer ute hos våra återförsäljare. Nu ger vi dem chansen att visa sina färdigheter i en spännande tävling, säger Johan Westervall.

– Monteringsmästerskapen ett sätt för oss att öka kunskapen om våra produkter, säger Johan Westervall, försäljningschef på ASSA ABLOY Opening Solutions.

De tio snabbaste montörerna får tillsammans åka till ASSA ABLOYs kontor i Albstadt i Tyskland i maj 2024. Där avgörs den stora finalen och en vinnare utses. Priset är äran och en pokal.

– Förutom det roliga tävlingsmomentet är Monteringsmästerskapen ett sätt för oss att öka kunskapen om våra produkter, förklarar Johan Westervall. Visst handlar det om att kunna montera snabbt och säkert, men för att kunna göra det behöver man förstå produkten.

En liknande tävling genomfördes under 2016. Då korade ASSA ABLOY Sveriges vassaste dörrstängarmontör.

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll