Gå direkt till innehåll
ASSA ABLOY listat på Forbes Innovationslista

Nyhet -

ASSA ABLOY listat på Forbes Innovationslista

Mänskliga behov i det nya digitala och sammanhängande tjänstesamhället är som en viktig utgångspunkt för ASSA ABLOYs innovations- och produktutveckling. Säkra, bekväma och intelligenta dörröppningslösningar som interagerar med människor och produkter spelar en viktig roll i fortsatt utveckling av e-handel,IOT-tjänster och delningsekonomi.

Stark tillväxt förväntas för hemleverans av produkter och tjänster. Bredd och djupare efterfrågan ökar intäkterna med mer värde per produkt, snabbare ersättningar och uppgraderingar, mer återkommande intäkter och nya affärsmöjligheter.

Produktledarskap bygger på ASSA ABLOY-koncernens gemensamma innovationsprocess. Riktlinjer är insikter av kundbehov, produktutveckling baserad på en långsiktig plan, aktiv förvaltning av produktportföljer och en kostnadseffektiv innovationsprocess. Shared Technologies, koncernens gemensamma utvecklingscenter spelar en nyckelroll i detta initiativ tillsammans med lokala R&D-organisationer.

Mellan åren 2013 och 2018 har ASSA ABLOY rankats på Forbes lista över världens 100 mest innovativa företag, inte mindre än fyra gånger.  Läs mer om Forbes lista

Kontakter

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager

Relaterat innehåll