Gå direkt till innehåll
Aptus första flerbostadsinstallation i Oslo!

Nyhet -

Aptus första flerbostadsinstallation i Oslo!

I centrala Oslo ligger bostadsrättsföreningen Dæhlenengen. Föreningen drivs av eldsjälar som strävar efter att skapa en trygg boendemiljö. När föreningen var i behov av att byta nyckelsystem upptäckte man att även porttelefonerna var på väg in i sista versen och kontaktade Aptus. Installationen är Aptus första flerbostadsinstallation i Oslo.

– Ett gammalt låssystem och många nycklar på drift blev ett säkerhetsproblem och beslutet att öka säkerheten genom ett nytt skalskydd var inte svårt att ta, säger Trine Grønn ordförande i föreningen.

Föreningen ville ha enkel nyckeladministrering utifall någon  flyttar - vilket i sig är sällsynt då föreningen har flertalet bostadsrättsinnehavare som varit husen trogna i fyrtio år. En annan anledning till att man valde Aptus var att man även ville satsa på ett system som är utbyggbart.

– Vi vill ha ett system för framtiden, där vi även har möjligheten att bli bättre på informationsspridning och kanske på sikt kunna boka tvättstugor, säger Ester Nählund, fd ordförande och initiativtagare i
projektet.

Installerade produkter är beröringsfria läsare (Öppna 1500), porttelefoner (Ringa 1707), Aptusnycklar och administrationsprogrammet Multiaccess.


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager +4670 766 75 85