Gå direkt till innehåll
Aptus bidrar med trygghet i nytt bostadskvarter i Trollhättan

Nyhet -

Aptus bidrar med trygghet i nytt bostadskvarter i Trollhättan

AB Eidar, Trollhättans Bostadsbolag har byggt ett nytt kvarter i centrala Trollhättan, kvarteret Fridhem. Ett lamellhus och sex punkthus är fyllda med hyresgäster. Aptus produkter bidrar med  trygghet och en smidig fastighetsförvaltning.

– Största anledningen till att installera ett Aptussystem är trygghetsfaktorn, att kunna spärra borttappade nycklar och dela ut tidsstyrda entreprenörsnycklar, säger Marita Darefelt, områdeschef hos Bostads AB Eidar.

Porttelefonen Ringa 1707 är skalskydd, via porttelefonens display kan gäster guidas till rätt lägenhet. För att komma in i sop- och cykelrum använder man läsaren Öppna 1500.

– Systemet gör fastighetsförvaltningen enklare, exempelvis vad det gäller att hantera nycklar, en annan bra sak är att alla kan använda nycklarna, gammal som ung, säger Marita Darefelt.

Marita har varit hos företaget i 29 år. När hon började så informerade företaget hyresgäster bland annat genom att knacka dörr. Idag kommunicerar AB Eidar via kommunikationstavlorna Agera 19 i trappuppgångarna.

– Pekskärmarna är ett bra sätt att snabbt få ut information, de äldre har inte riktigt vant sig och vill fortfarande ha lappar, med det är en utbildningsfråga, säger Marita och fortsätter, i våra studentboende fungerar skärmarna bra.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Björn Larsson

Björn Larsson

Presskontakt Marketing & Communications Manager +4670 766 75 85